micke.cc

Max-Miss

Blev besviken på Max idag, men det var lite mitt eget fel också. De har precis bytt meny på Max, tagit bort några mål och lagt till andra. Jag ville ha en Crispy No Chicken-meny, men missade att de lagt till en Crispy No Chicken BBQ och en Buffalo. När jag fick maten så jag att det satt ett BBQ-klistermärke på min burgare, och undrade om de satt fel, men när jag kollade kvittot visade det sig att jag köpt precis det jag fick… nästan.

Tänkte att det var inte så farligt att få en BBQ istället för en vanlig, men när jag tog första tuggan kände jag direkt att något var fel. De hade lyckats använda Korean BBQ-såsen istället för den vanliga. Jag gillar inte deras Korean BBQ. Sjukt besviken på att maten inte smakade gott… Jag hade åtminstone några stackars svampiga pommes som legat lite för länge i värmeskåpet att tugga i mig.