micke.cc

20 år senare

När jag skrev mitt första inlägg här hade jag nog inte en tanke på om den här bloggen skulle existera 20 år senare, men här är vi. Det senaste året har den här sidan helt legat nere i vänta på att konverteras från Wordpress till att istället använda statiska filer, genererade av Hugo.

Från början var min tanke att den skulle behålla samma URL:er, så länkar till specifika bloginlägg fortfarande skulle funka, men lets face it; ingen länkar till den här sidan. Så nu lägger jag upp den i all sin hugofierade härlighet för allmänheten att beskåda. Det är fortfarande en del saker jag skulle vilja fixa, som bilder som inte längre syns, men den här domänen har ju alltid varit ett “work in progress”, så det får jag fixa nästa gång jag får inspiration.

Jag hoppas att jag hittar mer inspiration att skriva inlägg här också, det finns ju faktiskt saker att skriva om som händer i mitt liv och världen.