micke.cc

Spindelspelet

För någon vecka sedan började jag läsa igenom gamla inlägg i den här bloggen. Det fick mig att inse att den kommer bli mycket tråkigare att läsa om några år, eftersom jag knappt skriver i den längre. Kanske ska jag återgå till att skriva inlägg som jag gjorde för 15 år sedan, korta och vaga inlägg om vad som händer på dagarna. Okej, jag vet att mitt liv inte är lika händelserikt idag som det var då, men det händer saker som jag kanske vill påminnas om och bli nostalgisk över om några år.

Årets september har varit full av gäster. Inger, Håkan och Malin har alla sovit på min soffa, med upp till en veckas mellanrum. För ett par veckor sedan var Alvin och Eliot här och spelade lite när de var less på Comic Con. Själv var jag less mässan redan innan den började, så jag stannade hemma från den det här gången.

För att ladda upp mellan besöken har jag varvat Buffy med Angel, och senaste veckan har jag spelat ganska mycket Marvel’s Spider-Man. Helt klart det bästa spelet med Spider-Man någonsin. Hade som plan att klara spelet i helgen och för ett par timmar sedan fick jag se eftertexterna. Har några, kanske inte helt omöjliga trophies kvar att ta för en Platinum, så jag kanske kommer spela lite mer innan jag känner mig nöjd. Men inte nu. Tänkte spela lite musik istället.

Köpte en ny synth nu efter semestern. Det dröjde inte länge innan jag insåg att det kanske vore kul att kunna spela på den också, så jag skaffade appen SimplyPiano för att lära mig. Hittills känns det mycket bra och till en början så var framstegen mycket stora varje gång jag satte mig med lektionerna. Nu börjar det dock bli lite segare, men det går fortfarande framåt.