micke.cc

Är du kvar?

Nämen hej! Det var inte i går. Hur är det med dig? Det är bra med mig. Tänker på dig ibland. Saknar när det var enkelt att skriva till dig. Det var kul att blogga, men nu är det mest associerat till prestationsångest. Jag hade en tanke att skriva ett inlägg i början av året för att sammanfatta 2017, men det blev inte av och nu känns det för sent. Om jag inte gör det nu alltså. Vet inte om jag har så mycket att säga egentligen. Förra året tog jag min tillflykt till Minecraft. Började spela det i Skellefteå under mellandagarna 2016, och det dröjde inte många dagar på 2017 innan jag köpte det till min PS4:a. En månad senare föll det sig så att jag inhandlade Java-versionen också. Till en början spelade jag lokalt, sen satte jag upp en egen server hemma. Men sedan Maj har jag spelat på min barndomsvän Jerrys realm. Där har även min syster, svåger och hans syster börjat spela. Jag har spelat mer timmar än vad jag vill tänka på, men bara på realmen har jag spelat men är 480 timmar. Totalt är det förmodligen nästan det dubbla.

Med att Minecraft och Destiny 2-spelande har tyvärr andra intressen fått lida. Jag programmerar nästa inte alls hemma längre. Och läser gör jag nästan aldrig. För att inte tala om att skriva. Så blev det.