2015-08-25 23:07 av Mikael Degerfält

Så har jag äntligen läst klart en bok i år. Började med Raising Steam i november förra året, men det är först i dag som jag läst sista orden. De första 60% av boken tog 99% av tiden, och större delen av boken kändes mer som en samling ögonblicksbilder ur berättelsen om hur tåget kom till. Sista 100 sidorna blev dock lite mer intressanta och lockade till läsning på det sätt jag förväntar mig av en bok av Pratchett. Det känns lite vemodigt att tänka på att jag bara har ett fåtal böcker kvar att läsa som Pratchett har skrivit; han lämnade tyvärr jordelivet i mars i år. Sannolikt påverkade det min vilja att läsa ut boken snabbt.

I andra nyheter; spelat jag arbetat med på jobbet släpptes i slutet av Juli. Angry Birds 2. Det är stort. Har nog inte riktigt insett hur stort. I skrivande stund har det laddats ner över 40 miljoner gånger. Om jag fick en krona för varje nerladdning…

Om två veckor åker jag till USA en sväng. Kanske kommer det en reserapport eller två.

Postad under Böcker, Dagboken, Läsa | Trackback.