2014-07-13 21:29 av Mikael Degerfält

Det har snart gått ett halvt år sedan jag skrev har senast. Mitt liv har varit ungefär lika händelserikt som aktiviteten på den här bloggen. Det enda som hänt är att farmor gick bort på min födelsedag. Jag åkte inte hem på begravningen. När jag bestämde mig för att inte åka dit hade jag tänkt att skriva ett blogginlägg för att förklara varför jag bestämde mig för att inte åka, men nu känns det som det inte spelar någon roll. Det har det väl aldrig egentligen, jag behöver inte ursäkta mig för någon.

I morgon är årets första semesterdag och jag tar tåget norrut. Än vet jag inte när jag åker tillbaka, men den 4:e augusti börjar jag jobba och det blir en månads intensivt arbete innan jag åker iväg på nästa semesterresa. Kryssning i medelhavet med mamma, Malin, Sofie och Robin. Tror och hoppas att det blir en riktig härlig resa.

Kort sammanfattning om böcker jag läst: inga.

Kort sammanfattning av spel jag spelat: Mass Effect 2, Infamous: Second son och Tomb Raider.

Tyvärr missade jag både Sommarhack och Hackerence i år, men till det senare skickade jag iväg ett litet bidrag till demotävlingen. Som jag vann. Introt är inget jag är speciellt nöjd med, och all uppmärksamhet det fick på facebook när jag nämnde det tycker jag är närmast pinsam. Håller på med en FINAL version som jag inte skäms över som jag tänker släppa när jag är tillbaka från semestern.

En sak till innan jag pausar bloggandet igen; min tvättkorg är tom! Jag har tvättat 6 maskiner i veckan, och tillslut så har jag nått ner i botten. Tidigare har jag alltid lämnat allt från sängkläder till sovsäck och dukar, men nu har jag tvättat precis allt. Men jag tänker bädda rent i kväll, så att jag kommer hem till rena lakan efter semester.

Till nästa gång, glad påsk/midsommar/jul och allt vad kan komma under tiden.

Postad under Dagboken | Trackback.