2013-10-06 23:13 av Mikael Degerfält

Trots betydligt fler timmar WoW idag än vad jag planerat så hann jag läsa ut Interworld. Helt okej bok, men jag insåg tidigt att den var riktad mot YA och saknade lite djup. Istället var det äventyr för hela slanten. Nästa bok blir nog Do Androids Dream of Electric Sheep. Jag har läste den tidigare, men det är nog närmare 20 år sedan och det börjar vara dags för en andra läsning. Förra gången läste jag den svenska översättningen, men den här gången blir det på orginalspråk.

Två av mina fyra oktoberböcker är avverkade på och det är tre veckor kvar. I can do it!

BTW, jag gick tillbaka och läste om mina nyårslöften för året och insåg att jag inte alls hade tänkt läsa en bok i månaden. Av böckerna jag planerat att läsa från början (som jag aldrig skrev det utlovade inlägget om) så har jag läst 0. Får se om jag börjar med någon av dem nästa månad.

Postad under Böcker, Läsa | Trackback.