2009-05-24 01:38 av Mikael Degerfält

Idag har jag mest bara spelat spel känns det som. Det började egentligen igår när jag upptäckte att jag inte alls spelade Uncharted på hård som jag trodde. Så imorse började jag helt sonika om fram början igen, men den har gången kollade jag extra noga att det faktiskt var på hard. Efter några banor oh ett par upplåsta trophies så bytte jag spel. Två andra ps3-spel och sedan en hel massa wow. Jag ville inte ens spel wow när jag reflexmässigt klickade på ikonen och drog igång spelet, men istället för att stänga av spelet tänkte jag test köra min DK lite. Det var faktiskt riktigt kul, även om jag kände mig lite imba. Men nu ska jag sova; det är alldelens för lätt att inte sova när man kan surfa (och skriva blog) med iPhonen från sängen.

Postad under PS3, Spela, WoW | Trackback.