2009-03-09 15:29 av Mikael Degerfält

Har just insett att jag är en periodare. Ibland kan det gå flera veckor; eller rent utav månader utan att ens tänka på det. Just nu är jag inne i en period av ett värre missbruk. Ett ohälsosamt nyttjande i allt för stora mängder varje dag. Igår tänkte jag ta en vit dag, men det slutade med att jag satt och spelade bort halva dagen. Tur att det inte är pengar jag spelar bort, eller gift jag stoppar i mig.

I veckan ska jag dock försöka hålla mig borta från WoW så gott det går, måste få en massa annat gjort istället. I början av förra veckan var jag duktig, men sedan gick det utför. Lyckades dock få en del pappersarbete avklarat, så det känns bra. Vad som känns sämre är att skatteverket och CSN vill ha så mycket pengar att jag börjar känna lite oro inför att min kassa sinar allt för snabbt. Dock hoppas jag kunna få in lite pengar innan det börjar bli panik. Om inte annat får jag väl sälja min kropp till vetenskapen; räknar med att ingen annan skulle betala för den.

Postad under Gammalt | Trackback.