2006-12-29 02:05 av Mikael Degerfält

Idag har vi transplanterat hjärnat på helgo.net, eller åtminstone bytt linux-distribution från en trasig slackware till en ren och fin debian. Vi hade en del komplikationer, vilka inte alls är så roliga för de som är drabbade. Ungefär 2/3 av användarna, de med användarnamn som börjar på a till och med m har tappat sina brev i inkorgen som var nyare än ett par månader. Vi har satt några av våra topp-nördar på att försöka få tillbaka det som gott förlorat, men chansen är inte stor att allt kan återskapas.

Den här sidan, dvs micke.cc verkar fungera som tidigare men andra kan ha problem. Vi ska försöka fixa allt så gott det går.

Nu har klockan blivit massor igen. Jag som tänkte försöka lägga mig tidigare idag. Det har inte alls gått bra för mig att gå isäng vid mina tidigare försök i veckan. Igår var klockan nästan halv fyra. Illa.

Postad under Gammalt | Trackback.