2005-06-30 09:45 av Mikael Degerfält

Fördelen med att inte ha spelat WoW på jättelänge är att min rested status har varit satt riktigt länge. Jag gick upp två levels igår, utan att min status bar bytte färg från blå. Nu är det dock inte länge kvar innnan det står “You feel normal”.

Ibland kan det vara bra att utforska världen och inte bara springa runt på samma ställe och nöta. I går var jag till Ferals för första gången, och där fanns massor av quests som jag betade av ett efter det andra. Jag har dessutom haft rätt tur med drop, och fått många gröna och till och med ett par blå föremål, som jag nu har på mig eller auktionerat ut. Vi får se om det är någon som vill ha prylarna. I så fall kan jag nog betala tillbaka min skuld på 15G rätt snart. Jag ska erkänna att jag faktiskt hade 15G en gång, men när jag gick upp till level 44 var jag till min druid-tränare för att lära mig lite nya saker, och han ville ha rätt mycket betalt. Dessutom hade jag tidigare struntat i att träna vissa saker, så det fanns kvar sånt jag kunde ha lärt mig vid level 38 som jag lärde mig nu istället. Jag har snart fixat 15G igen, så du behöver inte vara oroligt Noss. 😛

Annars gjorde jag inte så värst mycket igår. Dock var jag med Johan en stund när han hade slutat jobba. Vi åt på stan och spanade på folk. Det är någon slags stadsfest i helgen som jag inte ens är måttligt intresserad av. Skellefteåfestivalen blev ju inställd tidigare i år, men ett nytt, krympt alternativ dök snabbt upp igen. Inte för att det spelar någon roll.

Nu ska jag äta frukost och sedan se till att betala mina räkningar, något som borde gjorts redan när de damp ner genom brevinkastet.

Postad under Gammalt | Trackback.